Holistische
Massage

“Ik werd opnieuw geboren toen mijn lichaam en mijn ziel elkaar lief hadden”
Khalil Gibran

Holistische
Massage
01

Holistische
Massage

Als mens heb je alle informatie in je om weer heel te worden en daar mag tijdens een holistische massage contact mee worden gemaakt.

Een holistische massage is een proces van naar binnen gaan en contact maken met jezelf. Door te voelen en ervaren wat er in het lichaam aanwezig is ontstaat er een pad voor bewustwording en innerlijke groei.

Tijdens de massage worden er verschillende lagen van de bodymind aangeraakt. Deze lagen zijn zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Al deze lagen zijn in het lichaam met elkaar verbonden en van invloed op elkaar.

Door onverwerkte emoties kunnen er blokkades ontstaan in een van deze lagen van de bodymind. Tijdens de massage mag je hiervan bewust worden en doorvoelen wat het je te vertellen heeft. Door deze ervaring wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen.

Holistische
Massage
02

Behandeling en tarieven

Holistische Massage

Holistisch betekent heel de mens, vanuit deze optiek wordt de massage gegeven. De massages die ik geef staan in het teken van aanraken. Soms kun je het gevoel hebben dat je huidhonger hebt, dan is aanraking al helend. Het lichaam voelt zich dan gecenterd.

Er wordt niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel aangeraakt. Het denken verplaatst zich naar de achtergrond waardoor er gelegenheid ontstaat meer te gaan voelen. Door blokkades in jezelf te ont-moeten en te aanvaarden maakt dat je je ontspant en dat je de gevoelens van je hart weer toe kunt laten.

Fysiologisch gezien zorgen de positieve neurotransmitters zoals serotonine, endorfine en oxytocine dat je weer een prettig en ontspannen gevoel ervaart in je lichaam.

Het is geen sportmassage maar mocht er een ongemak of blessure aanwezig zijn dan krijgt het daarvoor de aandacht.  Daarbij wordt warme olie gebruikt.
Met deze holistische massage geef je jezelf een dankbaar cadeau.

Tarieven

Ik neem graag de tijd voor je.
Voorafgaand aan de massage hebben we een gesprek waarin je aan kunt geven wat je klachten zijn en wat je massagebehoefte is op dat moment.
Na de massage heb je de tijd om rustig bij te komen en eventuele ervaringen of bevindingen te delen.
Het voor- en nagesprek vallen buiten de door jouw aangegeven duur van de massage, houd er dus rekening mee dat je je massageafspraak ruim moet inplannen.

 

behandeling