Energetisch
Therapeut

Energetische therapie focust zich op het herstellen van je energie en het bevorderen van je zelf herstellend vermogen.

Energetisch Therapeut
01

Energetisch
Therapeut

Als het even niet zo lekker met je gaat dan is er meestal wel iemand in je directe omgeving waar je mee kunt praten, die je helpt of je advies geeft. Maar soms is er meer aan de hand en loop je echt vast. Je merkt dat aan je stemming, gedachten en gevoelens. Uiteindelijk heeft dit ook effect op je lichamelijke gezondheid. Niet goed in je vel zitten, geblokkeerd zijn of steeds opnieuw in oude patronen vervallen heeft niet alleen een negatieve invloed op jezelf, maar vaak ook op je relatie, gezin of werk. Als je er zelf of met behulp van de mensen in je eigen omgeving niet meer uit komt, en je bent op zoek naar professionele hulp, dan kun je hier lezen of energetische therapie bij jou zou kunnen passen.

Energetische therapie kan je helpen bij klachten als angst, stress, piekeren, somberheid, burn-out, onverwerkte rouw, depressiviteit. Maar ook bij een gebrek aan zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld of als je last hebt van je (hoog)gevoeligheid. Als  energetisch therapeut lever ik maatwerk. Samen onderzoeken we wat er niet lekker loopt, we kijken naar wat er in je leven is voorgevallen en gaan naar de kern van de oorzaak. Je volgt een individueel helingsproces waarin je jouw leven weer beter op de rit krijgt.

In de therapie worden verschillende werkvormen gebruikt. Ik verweef gesprekken, heling met energie, sjamanistische technieken, energetische oefeningen en systemisch werk in de behandelingen. Ik werk vanuit mijn intuïtie en gebruik mijn heldere zintuigen zodat jij precies dát krijgt wat je nodig hebt om tot inzicht te komen, blokkades te laten oplossen en nieuwe patronen te ontwikkelen. Je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en je energie kan weer vrij gaan stromen, waardoor je meer rust in jezelf gaat vinden. Je ervaart meer balans en voelt je krachtiger. Zo ben je weer beter in staat om jouw leven voluit te leven.

Energetisch
Therapeut
02

Behandeling en tarieven

Energetische therapie

Energetische therapie is het doorgeven van energie, waarbij het zelf genezend vermogen van de mens centraal staat. Alles op en in de aarde bestaat uit energie. Dat is misschien wat moeilijk voor te stellen bij een steen maar toch bestaat ook die uit kleine energiedeeltjes net zoals wij mensen.

Wanneer deze energie door welke reden dan ook niet goed meer stroomt, ontstaan er blokkades en deze veroorzaken op den duur lichamelijke klachten.

Als energetisch therapeut werk ik op holistische wijze. Dat wil zeggen, ik kijk naar de hele mens en niet alleen naar de klacht. Daardoor kom je bij de oorzaak en kan je die behandelen. De uiteindelijke klacht is dus niet het belangrijkste. Maar juist datgene wat het veroorzaakt heeft.

Blokkades kunnen door de juiste inzichten en denkwijze opgelost worden door de energie die door mij heen werkt, tijdens ons gesprek en de inzichten die je krijgt wordt jouw energie weer in gang gezet.

therapie