Jouw
ademhaling
is een
afspiegeling
van hoe je leeft

Adem je vrij! Laat via ademtechnieken oude emoties en patronen los en ervaar een hernieuwd gevoel van vrijheid.

ADEMWERK
01

ADEMWERK

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft. De meesten van ons ademen oppervlakkig en onbewust. Dit manifesteert zich in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals lage energie, rusteloos, neerslachtigheid en gebrek aan grip op je leven.
We voelen ons uit balans.

Als ademcoach leer ik je weer vol, diep en in een flow te ademen. Onder begeleiding nodig ik je uit om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten. Het vraagt om moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt. Uit ervaring blijkt dat deelnemers meer rust, (levens)energie, helderheid en een diep vertrouwen in het leven ervaren.

ADEM WERK

ADEM COACHING

Individuele ademcoaching is in essentie een prachtige afspraak met jezelf, er is ruimte voor wie jij bent en hoe jij wil veranderen of groeien. Het is stilstaan bij het persoonlijk DNA dat je vanuit je jeugd hebt meegenomen en waar je dagelijkse leven zich niet natuurlijk plooit bij jouw diepere behoeftes en verlangens. De verbonden ademsessie vraagt allereerst een groot ja tegen alles dat je ervaart om daarna stap voor stap de helderheid en vrijheid in jezelf tot leven voelen komen. 

02

Behandeling en tarieven

HOE VERLOOPT EEN ADEMSESSIE? 

Onder het genot van en kopje thee vindt er een intake plaats. We zullen ingaan op je huidige staat, je achtergrond en je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. De ademtechniek wordt uitgelegd, waarbij er alle ruimte is voor vragen.

Tijdens de intake bepalen we ook jouw intentie, waar wil je aan werken? Deze vormt de richtlijn voor de sessie.

Het eerste half uur is het actieve gedeelte, waarbij je zoveel mogelijk aanwezig blijft en bewust voelt wat er gebeurt. Doordat de drie-eenheid Adem, Aandacht en Intentie samenkomen, kan transformatie plaatsvinden. De geblokkeerde energie, die opgeslagen ligt op celniveau, kan vrijkomen en worden losgelaten.

Daarna volgt de ontspanning fase, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. In deze fase ondervinden deelnemers vaak gevoelens van vrijheid, vreugde, opluchting en verwondering.
Ter afsluiting is er ruimte om te bespreken wat je hebt ervaren. In totaal duurt een individuele ademsessie één tot anderhalf uur.

Dit proces geeft je stap voor stap de zeggenschap terug over je leven, waarbij je speelsheid, creativiteit en levensvreugde ruimte krijgen om vrij te stromen.

individueel